Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

hvordan lage krans av granbar

Hvis du vil lage en blomsterkrans trenger du. Det gjør du.

Diy Julekrans
Diy Julekrans

Du kan for eksempel lage vakre.

. Idag plukket jeg masse bjørkekvister som lå på bakken jeg hadde også med meg en slags saks som lett kan klippe av litt tykkere buskevekster alt fra enerbærbusker til lyng og. Vikle lyngen stramt rundt ståltråden. Klipp tuppene av buskene ca 10-15 cm inn på greinen så får du bare friske skudd i kransen. Klipp lyngen så du får små greiner.

Skaff deg en halmkrans eller isopor evt. Vi er opptatt av å lage egne ting og mange synes det er gøy å lage egen julepynt. Web Lurer du på hvordan du kan lage en stor pyntet krans med granbar som basis. Sett pinnene sammen som et indianertelt.

Vikle lyng langs hele. Hos Mester Grønn får du lyng til fast lavpris fra kr 25- så her er det bare å fråtse i lyng. Lag en grunnkrans selv av kvister ståltråd og det du vil lage kransen av og sett i gang. Det finnes mange bruksområder for disse vakre høstplantene.

6 julekranser du kan lage selv. Slik gjør du se video. Dette trenger du for å lage din egen julekrans. Dette trenger du.

Lage hjertekrans av lyng trinn-for-trinn Du trenger 1-2 lyngplanter en god saks og ståltråd. Bind kroppen til nissen av tre like lange pinner du fester sammen med stårtråd. Du kan også bruke halmkrans eller lage en krans av annet stødig materiale. Feilen de fleste gjør i starten er å klippe for lange kvister til kransen.

En vakker krans sprer stemning helt ut på gaten. Dette trenger du for å lage krans av lyng. Her viser vår dyktige dekoratør deg hvordan du kan lage en lekker julekrans fra bunnen basert på ulike. Lag en liten hempe av en bit ståltråd.

Du kan binde den fra bunnen av eller du kan pynte opp en kjøpt krans. Det er jo ikke verre enn at man. Halmkrans blomster som egner seg til tørking som for eksempel hortensia og hagesmørbukk røde og oransje bær og grønn blomstertråd. Legg granbar over pinnene og fest med ståltråd.

Kongler av gran eller lerke granbar kubbelys eller lange lys grønn ståltråd rund sirkel til å vikle rundt granbar. Lurer du på hvordan du kan lage en stor pyntet krans med granbar som basis. En ekte krans til døren som ønsker velkommen herlig pyntet med forskjellig grener av eucalyptus squarrosa. Stamme til kransen jeg har brukt kobberrør som er satt sammen med strips.

En del velger. Kvister strå og blader blomster og bær ferskt eller tørket grønne områder lages med feks laurbærblader urter furu douglasgran. Lag en liten hempe av en bit ståltråd. Til slutt kan du.

Halmkrans 30 cm Grønn ståltråd En liten tang Lyng 4-5 potter eller selvplukket Pynt med bær For friske og dekorative innslag i kransen anbefaler. Fest den i kransen slik du gjør når du syr for hånd. Når hele kransen er dekket snur du den og klipper av ståltråden.

Lag Din Egen Adventkrans Bohus
Lag Din Egen Adventkrans Bohus
Juleverksted Dorkrans Med Mose Og Granbar Youtube
Juleverksted Dorkrans Med Mose Og Granbar Youtube
Slik Lager Du Julekransen Selv
Slik Lager Du Julekransen Selv
Slik Lager Du Vakker Julekrans Tara No
Slik Lager Du Vakker Julekrans Tara No
Inne Min Oase
Inne Min Oase

Posting Komentar untuk "hvordan lage krans av granbar"